KSTU Giriş ve Bursluluk Sınavı 2019

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi, KKTC’li öğrenciler ile KKTC lise ve dengi okullarında kesintisiz eğitim görmekte olan TC’li öğrencilere yönelik Giriş ve Bursluluk Sınavı 2019, bu yıl 12 Haziran 2019 Çarşamba günü, 10:30’da gerçekleştirilecek. KSTU – Giriş ve Bursluluk Sınavı 2019, aşağıdaki merkezlerde gerçekleşecek:

• Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Kampüsü – Güzelyurt
  • Lefkoşa Türk Lisesi
  • Gazimağusa Namık Kemal Lisesi
  • Girne Anafartalar Lisesi

Öğrenci adayları KSTU – Giriş ve Bursluluk Sınavı 2019 hakkında detaylı bilgileri 2019 Sınav Kılavuzunda bulabilirler. Sınav tamamen ücretsizdir.

Sınava aday öğrenci tanıtım toplantılarındaki bizzat müracaatın yanı sıra 0392 444 57 88 numaralı hat üzerinden de başvurulabilmektedir. Sınava girecek olan öğrencilerin sınav günü saat 10.00’da sınav merkezlerinde olmaları ve yanlarında kimlik kartlarının hazır bulunması gerekmektedir.